STAZO stuurwielen

Wij waarderen uw bezoek aan onze website. 

 

Maritieme kwaliteitsproducten sinds 1931

Sinds 1931 heeft STAZO een reputatie opgebouwd met het leveren van alleen de beste en meest duurzame stuurwielen, scheepsdekken, dekbladen en maritieme beveiligingssystemen. Onze producten worden wereldwijd geleverd. Klanten kiezen voor STAZO vanwege de hoge kwaliteit in combinatie met de uitstekende service. Op onze website vindt u een scala aan producten en ontwerpen die STAZO levert. 

 

STAZO® stuurwielen

STAZO is er trots op om één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van jachtstuurwielen te zijn. Hierbij wordt het grootste assortiment van stijlen en maten aangeboden in zowel traditionele als moderne stijl. 

Voor de productie van houten stuurwielen en wielen met houten onderdelen gebruiken wij alleen FSC® C100659 goedgekeurde en gecertificeerde materialen. 

De styling van een jacht sluit precies aan op onze visie van stuurwielen bouwen.  

 

MARINEDECK 2000®

De natuur ontmoet technologie. STAZO levert scheepsdekken van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van kurk, bekroond met het FSC® C100659 certificaat. In de jaren ’80 zijn we gestart met ons onderzoek naar alternatieven voor teakhouten scheepsdekken. Vanwege de vele voordelen en eigenschappen was natuurkurk al vanaf het begin onze eerste keuze. Het materiaal is verfijnd, bevat antislip, is gemakkelijk te reinigen en heeft een lange levenscyclus met een zeer beperkte of geen onderhoud.

 

STAZO® SecuTred

Het comfortabele antislip dekblad van samengestelde kurk is het laatste resultaat van ons geavanceerde onderzoek en onze kennis en technologie van samengestelde maritieme kurkvloeren.   

STAZO SecuTred antislip dekblad heeft inmiddels bewezen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen en bestand te zijn tegen blootstelling aan alle natuurlijke elementen en de meeste chemicaliën. 

 

STAZO® maritieme beveiligingssystemen

STAZO heeft een hoogwaardige kwaliteitslijn van roestvrij beveiligingsapparatuur ontwikkeld om waardevolle maritieme eigendommen te beschermen. Boten, jachten, buitenboordmotoren en andere kostbaarheden zijn verzekerd tegen diefstal met de STAZO beveiligingssystemen. Alle STAZO beveiligingssystemen zijn door TNO goedgekeurd en SCM-, ART- of VbV-gecertificeerd.

 

Over ons

Sinds 1931 is STAZO een familiebedrijf gevestigd in Nederland met een wereldwijde levering van maritieme producten van hoogwaardige kwaliteit. STAZO is gespecialiseerd in het leveren van stuurwielen, scheepsdekken, dekbladen en maritieme beveiligingssystemen. Onze klanten kiezen voor ons, vanwege onze flexibiliteit, onze uitstekende service en jarenlange kennis in de branche. Door de deskundigheid van onze professionals en het gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van de beste resultaten en de hoogste kwaliteit.